Portré fotózás

A portréfotózásnak számtalan kategóriája van. Kezdve a szép, lágy női portréval, az erőteljes férfi ábrázoláson át a szerelmeteket megörökítő páros képekkel bezárólag. Nézd meg, hogy mire van szükséged, keress meg és készítsük el a képeidet, amivel maradandó emléket kapsz magadról vagy akár meg is változtathatja a jövődet.


Gyakori kérdések

Stúdió, szabadtér vagy a otthonodban?

A válaszom: attól függ!
A stúdió - letisztult lesz, picit sterilebb. Üzleti felhasználásra tökéletes. Hófehér végtelenített háttér, kreatív hátterek és tökéletes világítás adott.
Szabadtér - ezen nincs mit magyarázni, ha szeretnéd a természetet közelebb hozni, például egy családi fotózásnál, akkor tökéletes.
Otthonodban - megszokott, nyugodt környezet. Természetesen ide is viszem a mobil stúdiófelszerelésemet. Családi és kismama fotózáshoz tökéletes.

Hány ruhát vigyek? Van lehetőségem átöltözni?

Természetesen van! Én mindig előzetesen egyeztetem ezt az ügyfeleimmel. Mindenkit bátorítok, hogy több szettel érkezzen. Ha gyerekek is vannak, akkor a kedvenc játéka feltétlen. Kezdjünk a lazától az elegánson át, majd fejezzük be a sportossal! Így változatos sorozatot kaptok és nem fog elhasználódni olyan gyorsan.

Hogyan választhatom ki at átadásra kerülő képeket?

Az előszűrt, még nyers képeket feltöltöm számodra vízjelezve, ezekből tudod kiválasztani, hogy mely képek kerüljenek feldolgozásra és átadásra.

Megkapom az összes nyers képet?

Nem, csak a válogatáshoz vízjelezve. Átadásra a csomagban foglalt darabszámű elkészült, feldolgozott, retusált képek kerülnek.

Van lehetőség a csomagban foglalt retusált képeken felül rendelni?

Van rá mód és mindig örülök, ha a közös munka során annyi jó képet készítünk, hogy felmerül ez a kérdés! :)

Csomagok

Stúdió portré

Számos pesti stúdióból tudtok választani. Az adott fotózástól függ, hogy inkább a letisztultabb vakus megoldást vagy a berendezett napfény műtermeket választjuk. Lehet egy vagy akár három órás is a fotózás.


69.000 Ft-tól

Szabadtéri portré

Családok körében közkedvelt ez a műfaj. Ide ide is viszek magammal akksis stúdióvakukat, nem fogtok megvakulni a napba nézéstől! :-) Lehet mini egy órás 8 átadott képpel vagy a népszerű két órás 15 db magazin- szinten retusált képpel.


69.000 ft-tól

Mini üzleti portré

Jól felszerelt, házi stúdiómban készül. Nagyságrendileg 30 perc fotózás, több átöltözéssel. Tipikusan önéletrajzhoz, LinkedIn profilhoz vagy publikációkhoz a szerző neve mellé. 5 db képet tartalmaz.


39.000 FtNézd meg a tematikus galériákat is a további képekért