Női portré

Női portré fotózás - ez szintén egy hatalmas és kifogyhatatlan kategória. Megfordulnak nálunk üzletasszonyok, fitness edzők, háziasszonyok és művésznők is. Az elkészült képek is nagyon változatosak - letisztult arc közeli portré, egész alakos fotók vagy akár a kicsit pikánsabb, férfi szemet elkápráztató glamour jellegű képek. A fotózás történhet szabadtéren, stúdióban, napfény stúdióban (berendezett szoba) vagy akár az otthonodban is. Az adott munka előtt ezeket alaposan átbeszéljük, hogy a legjobb megoldást szállíthassuk a részedre.

Csomagok

Stúdió portré

Számos pesti stúdióból tudtok választani.Végtelen hófehér háttér és több fajta kreatív háttér áll rendelkezésre. A hátterek és ruhák kihasználása miatt ajánlott a 2 órás fotózás - 15 db átadott, retusált képpel.


70.000 Ft-tól

Szabadtéri portré

Nagyon természetes és a lehetőségek határtalanok. Ide ide is viszek magammal stúdióvakukat, nem fogsz megvakulni a napba nézéstől! :-) Lehet mini fotózás egy órában, 8 átadott képpel vagy a népszerű két órás 15 db magazin- szinten retusált képpel.


70.000 ft-tól

Napfény műterem

Nagyon felkapott kategória a női portréknál. Tökéletes választás elegáns képekhez és picit szexibb, férfiakat elbűvölő képekhez. Számos gyönyörűen berendezett helyszínből választhatsz.


70.000 Ft-tól

Gyakori kérdések

Hány órás egy női fotózás?

Tipikusan 2 óráig szoktunk fotózni a stúdióban. Ilyenkor nem kell kapkodni, van idő egymásra hangolódni és kényelmesen belefér a többszöri átöltözés is.

Kell-e sminkelnem vagy kapok sminket?

Egy női portrénál erőteljesen ajánlott egy szép, alkalmi smink. Térítés ellenében én is tudom az egyik kedvenc kolléganőmet hozni magammal.

Hány kép kerül átadásra?

A standard csomagban (2 órás fotózás) 15 db magazin- szinten retusált kép kerül átadásra.

Még sosem voltam fotózáson, nekem nem mennek a pózok.

Semmi gond, az ügyfeleink jelentős része nem profi modell. Mindenben segítünk, pár kattintás után teljesen el tudsz lazulni és szupermodellnek fogod érezni magadat, erre garanciát vállalok!


További fotók