Női portré

Női portré fotózás - ez szintén egy hatalmas és kifogyhatatlan kategória. Megfordulnak nálunk üzletasszonyok, fitness edzők, háziasszonyok és művésznők is. Az elkészült képek is nagyon változatosak - letisztult arc közeli portré, egész alakos fotók vagy akár a kicsit pikánsabb, férfi szemet elkápráztató glamour jellegű képek. A fotózás történhet szabadtéren, stúdióban, napfény stúdióban (berendezett szoba) vagy akár az otthonodban is. Az adott munka előtt ezeket alaposan átbeszéljük, hogy a legjobb megoldást szállíthassuk a részedre.

Gyakori kérdések

Hány órás egy női fotózás?

Tipikusan 2 óráig szoktunk fotózni a stúdióban. Ilyenkor nem kell kapkodni, van idő egymásra hangolódni és kényelmesen belefér a többszöri átöltözés is.

Kell-e sminkelnem vagy kapok sminket?

Egy női portrénál erőteljesen ajánlott egy szép, alkalmi smink. Térítés ellenében én is tudom az egyik kedvenc kolléganőmet hozni magammal.

Hány kép kerül átadásra?

A standard csomagban (2 órás fotózás) 15 db magazin- szinten retusált kép kerül átadásra.

Még sosem voltam fotózáson, nekem nem mennek a pózok.

Semmi gond, az ügyfeleink jelentős része nem profi modell. Mindenben segítünk, pár kattintás után teljesen el tudsz lazulni és szupermodellnek fogod érezni magadat, erre garanciát vállalok!

Árak

Stúdió portré

Számos pesti stúdióból tudtok választani.Végtelen hófehér háttér és több fajta kreatív háttér áll rendelkezésre. A hátterek és ruhák kihasználása miatt ajánlott a 2 órás fotózás - 15 db átadott, retusált képpel.


70.000 Ft-tól

Szabadtéri portré

Nagyon természetes és a lehetőségek határtalanok. Ide ide is viszek magammal stúdióvakukat, nem fogsz megvakulni a napba nézéstől! :-) Lehet mini fotózás egy órában, 8 átadott képpel vagy a népszerű két órás 15 db magazin- szinten retusált képpel.


70.000 ft-tól

Napfény műterem

Nagyon felkapott kategória a női portréknál. Tökéletes választás elegáns képekhez és picit szexibb, férfiakat elbűvölő képekhez. Számos gyönyörűen berendezett helyszínből választhatsz.


70.000 Ft-tól


További fotók