Esküvői fotózás

A mai napig különleges érzés fog el az esküvői képek készítésekor. Őrült pörgés az egész nap, ott vagyok minden pillanatban. Gyűrűhúzás, szülőköszöntés, vicces történetek. Néha hátrébb lépek és észre sem veszitek, hogy titokban dokumentálom a nagy napot. Így egy kellemes egyensúly jön létre a tudatos, beállított és a spontán, humoros képekből. A kedvencem mégis az, amikor átadom a galériát és látom az ifjú pár arcán az őszinte örömüket, hogy milyen csodálatos emléket kaptak a képek által.

Csomag árak

Szertartás fotózása

Polgári vagy templomi szertartás fotózása, valamint kis és nagy csoportképek készítése. 1.5 órás rendelkezésre állás. Legalább 80 átadott kép.


149.000 ft-tól

Kreatív fotózás

1.5 óra fotózás Budapesten vagy környékén. Van a tarsolyomban egy- két csodálatos helyszín, ahol biztosan különleges, szép és meghitt képeket tudunk készteni. Végeredménye 15 db magazin szinten retusált kép.


99.000 ft-tól

Standard csomag

10 órás rendelkezésre állás. Tartalmazza a szertartások megörökítését, kreatív fotózást és a lakodalmat! Legalább 250 db átadott képet tartalmaz.


399.000 Ft-tól

Gyakori kérdések

Hány óra a rendelkezésre állás?

A standard csomagban 10 óra.

Megkapom a nyers képeket is?

Nem, csak a kész képeket. Hidd el. nem szeretnél nagyságrendileg 2000 képet átpörgetni, benne csukott szemű, előnytelen képekkel. A nyers képek félkész anyagok. Így is lesz bőségesen elég képetek minden szögből mindenről!

Érdemes egy napon tartani a kreatív fotózást a lagzival?

Nem egyértelmű a válasz, szerintem mindkettőnek van előnye és hátránya.
Esküvő napján kreatív fotózás: PRO - megvan a sminked, hajad, a (bérelt) ruha, ott vagyunk egy szép helyszínen. KONTRA - amúgy is picit feszült a menetrend, Te is az vagy, ott kell hagyni egy órára a násznépet...

Esküvő előtti vagy utáni hét: PRO - teljesen nyugodt, nem kell kapkodni, ideális időben tudtok fotózni (nyáron 18-20h), összerázódsz a fotóssal a nagy napra, bármilyen helyszínt lehet választani. Nem kell semennyi időt távol töltened a násznéptől! Akár lehet pár kész képed a lagzira a slide show-ba!
KONTRA - még egy smink, még egy haj, még egy ruhakölcsönzés, még egy fotózással töltött délután

Egy vagy két fotóssal jöttök?

80 fős lagzi a határ, amit egy fotós kényelmesen le tud fedni. Lesz minden vendégről kép, meglesznek a szögek a szertartásról és a buliról is 80 fő fölött ajánlott, hogy két fővel érkezzünk. Ilyenkor megosztjuk a feladatokat, nem maradunk le semmi fontos és vicces pillanatról.

Mennyi idő alatt készülnek el a kész képek?

Alapesetben kereken 30 nap van a szerződésben a lagzi napjától számítva.

Nekem gyorsabban kell, van rá mód?

Van rá mód, felár ellenében.További fotók