Családi képek fotózása

Csodálatos műfaj, ahol minden fotózás tartogat meglepetést. A kisgyerekek nem profi modellek, ide- oda fognak szaladgálni. Ezt kellő tapasztalattal ügyesen kordában lehet tartani és kellemes emlék marad mindenki számára a fotózás. Van rá lehetőség, hogy stúdióban, szabadtéren vagy akár az otthonotokban készítsünk képeket. A profi felszerelésnek köszönhetően mindenhol az elvárt, magas minőséget tudom kivitelezni. Komplett mobil stúdiófelszereléssel érkezem, ha szükség van rá.


Csomagok

Stúdió fotózás

Számos pesti stúdióból tudtok választani. Az adott fotózástól függ, hogy inkább a letisztultabb vakus megoldást vagy a berendezett napfény műtermeket választjuk. Lehet egy vagy két órás is a fotózás.


70.000 Ft-tól

Szabadtéri fotózás

Családok körében közkedvelt ez a műfaj. Ide ide is viszek magammal akksis stúdióvakukat, nem fogtok megvakulni a napba nézéstől! :-) Lehet mini egy órás 10 átadott képpel vagy a népszerű két órás 15 db magazin- szinten retusált képpel.


70.000 ft-tól

Fotózás otthonodban

Sokan az otthon kényelmében érzik jól magukat. Nem okoz problémát egy mini stúdiót felállítani Nálatok. Az élmény és a végeredmény ugyan olyan professzionális lesz.


70.000 FT-tól


További képgalériák