Rólam mondták

Rólam mondták

“Nem is volt kérdés, hogy Őt válasszuk életünk Nagy Napjának megörökítéséhez, hiszen profizmusa és látásmódja mellé olyan személyiség járul, amit nehéz szavakkal kifejezni. Közös munkánkból barátság alakult ki és biztos vagyok benne, hogy a többi pillanat megörökítését is csak az Ő kezére bízom. Szívből ajánlom Gerit, benne nem fogsz csalódni!😊”

Férfi portré

Férfi portré - erőt sugároz és magabiztosságot. Jellemzően stúdióban készülnek a fény- árnyék játékával karaktert adva a modellnek. Másik tipikus esete, amikor belehelyezzük a modellt a környezetbe, példát is hoztam - iroda, konditerem vagy akár egy elegáns étterem. Van, akinek csak néhány képre van szüksége LinkedIn profiljához, van, aki a társkeresőn szeretne kitűnni egy vagány fotóval és van, aki az egész cégét végigfotóztatja az egységes arculatnak megfelelően. Nézz körül a galériában és tegyél próbára minket!

Gyakori kérdések

Hány órat tart egy fotózás?

Mini portré fotózás a házi stúdiómban nagyságrendileg 30 perc. Ha több háttérre és nagyobb képanyagra van szükség, akkor 1-2 óra szükséges. Egy biztos - eddig mindenki elégedetten távozott!

Megkapom a nyers képeket is?

Nem, csak a csomagban foglalt képek kerülnek feldolgozásra és átadásra.

Szeretnék sportos és elegáns képeket is. Van rá mód átöltözni?

Természetesen! Sőt, ezt mindig részletesen átbeszélem a fotózás előtt a klienssel. Szeretném, ha több funkciót szolgálna a sorozat, tipikusan nem jönnek a férfiak fél évente fotósorozatot készíttetni. Bár várom Őket szeretettel! :)


További fotók